marți, 3 mai 2011

Desteapta-te romane!

Cred ca de 20 de ani tot asteptam o schimbare in viata noastra.Dar dupa cum observam mergem din ce in ce mai prost,cei de la putere ne fura si ne vand tara fara rusine si mai nou nici nu se mai ascund.Daca ati vazut la stiri acum o luna cred in Anglia, cand oamenilor nu le-a convenit ceva a 2a zi au iesit in strada peste 500.000 de persoane.Dupa aceasta iesire cei din conducerea tarii au facut exact asa cum a vrut populatia.

Noi stam si asteptam.Dar ce asteptam,nu stiu!
Ii injuram,suntem nemultumiti dar nu ne unim sa-i invingem.

Cred ca a venit timpul sa facem o campanie de promovare pe facebook,pe mess, pe bloguri/siteuri, afise , cum putem noi mai bine si sa facem un protest (peste o luna, doua sa avem timp sa facem cunoscuta initiativa) pentru inceput de 2-3 zile.
Iesim in fiecare oras in fata primariilor.Nu mergem la munca nu facem nimic.

Tu ce parere ai???


Atentie!  Nu indemn la proteste violente.Cred ca mai rau facem daca protestam violent.Asa le oferim sansa si motive sa apeleze la metode "neortodoxe". Parerea mea este ca daca iesim in strada cu steagul Romaniei dupa noi si pancarde pe care sa scriem mesaje, insa pastram o liniste de inmormantare va avea un efect mult mai mare.
Haideti sa ne unim.

40 de comentarii:

  1. problema este ca au reusit sa ne creeze zeci de false probleme de viata-economice, sociale,religioase,dependente media,etc-astfel incit sintem secatuiti de energia noastra in a le rezolva.de aceea oamenii numai au energia pt a incepe o miscare de anvergura, caci nu o vad posibila in marea de probleme in care inoata.din nefericire, cred ca oamenii vor avea o reactie fata de situatia din tara, din lume , cind va fi prea tirziu.numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. deja e mult prea tarziu... parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  3. V-ati gandit vreodata ca poate asta e problema noastra a romanilor??ca mereu zicem: e prea tarziu,ce mai putem face deacu,nu mai are rost ne meritam soarta,etc. Daca gandim asa din start pierdem.Trebuie sa ne schimbam mentalitatea asta de "pierzatori".
    Haideti sa va dau un exemplu (microbistii il vor intelege).Ganditi-va la finala champions league din 99 dintre Bayern M. si M. United.Era min 89 si scorul era 1-0 pentru nemti.Cine se mai gandea in clipa aia ca Manchester poate castiga.Si uite ca in 2 min au dat doua goluri si au castigat finala.Oare asa gandeau si ei cum gandim noi acum? "ce rost are sa mai atacam.deja e ultimul minut nu mai avem timp sa batem" NU.va asigur ca nu asa au gandit.s-au zbatut pana in ultima clipa si au castiga.si exemplele pot continua.Trebuie sa ne gandim doar ca ne putem zbate si ca o adevarata "echipa unita" reusim ceea ce dorim. Hai romania united :) Stiu ca putem.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne-au incalecat! Am ajuns in stadiul in care pentru a sparge acest cerc vicios este necesara o actiune populara de mari proportii, ale carei urmari nu cred ca le poate previziona cineva. Pentru a realiza asa ceva este nevoie de multa determinare, o buna informare, coordonare si acceptarea faptului ca totul se poate termina foarte prost (datorita violentelor ce par inevitabile in aceasta situatie)pentru o multime de participanti. Spiritul de sacrificiu si patriotismul au fost pervertite de-a lungul ultimilor 20 de ani (inclusiv cu ajutorul (educatiei primite in scoli), au aparut o multitudine de alte tentatii pentru tineret, exista varianta plecarii din tara spre oriunde datorita liberalizarii circulatiei persoanelor, asa ca imi este foarte greu sa cred in acest scenariu. "Divide et impera" este mai actual ca niciodata.Romanii sunt artisti ai supravietuirii intr-un spatiu jinduit milenar de altii, asa ca nu trebuie sa-si faca nimeni iluzii ca se mai poate intampla ceva.Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  5. cel mai mare efect o sa il aiba in randul celor ca noi.. stiu sigur ca vom avea pe "drum" oameni care vor dori sa participe.. lumea e inchisa in sufragerie si la munca nu mai vede nu mai aude nimic ca un cal legat la ochi, trage in directia care ii este spusa de "sus".. si cand vor vedea grupuri de oameni cu pancarte, vor fi curiosi sa afle ce protesteaza.. cand vor afla.. sunt 100% sigur ca se vor regasi si ei in situatia noastra si grupurile vor creste.. acum intrebarea este de cati oameni e nevoie ca cererile noastre sa fie bagate in seama de "i(dioti)luminati" .. Nu sunt iluzii.. (raspuns celui de mai sus)... ~*NOI suntem baza piramidei.. fara baza unde crezi ca sta varful ?!*~ Asta e mentalitatea care trebuie adoptata.. si ~*Rezista, Insista, Persista.*~ .. Ce ma enervati! Va resemnati deja? Eu o sa ma resemnez numai cand o sa MOR.. atunci chiar nu mai am ce face...

    RăspundețiȘtergere
  6. unica arma pasnica dar si democratica ar fi dreptul vot: daca ln 2008 si 2009 milioane de oameni sau mai bine zis alegatori au votat cu feseneaua pc si pnlisti care a tradat increderea oamenilor cinstiti din rominia repet este vorba de pnl care sau aliat cu fsnpcr urmasii pcr atunci ma intreb cu cine sa manifestam eu unul nu pot sa lupt umar la umar cu tradatorii de tara:sa pornit cu stingul in 1990 20 mai cu stingul terminam pote peste 50 ani sa ne vina mintea la cerebleg:

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred ca protestele mai merg la noi. Protestam si ei tot vor face ceea ce sunt pusi sa faca,adica implementarea Agendei.In plus sigur au alte metode/alternative pt a convinge oamenii ca nu e prea intelept sa li se impotriveasca.Spre ex credeti ca lear fi greu ca intro eventuala confruntare sa cheme intariri...din afara? trupe armate pt ´´mentinerea pacii´´ si ´´protectia´´ populatiei

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnilor! Sunt pe deplin de acord cu d-voastra dar, cine credeti ca o sa iasa in strada? Eu,tu, si atat, restul de pupincuristi se ascund in dosul nostru: daca reusim, sunt cei mai eroi; daca nu reusim,ne atrag atentia:"v-am spus-noi ca nu se poate", de, noi suntem cu ..., cine v-a pus. Suntem prea saturati de "AGENTURILI BOZGORESTI", care au stiut cum sa-si puna planul de COTROPIRE in aplicare,da:usor, subtirel, prin zvonaci,...,adevarata diversiune. In acesti 20 de ani, cand BOZGORIMEA nu a fost la guvernare? O singura data(cand a fost Radu Vasile premier). Se bate moneda pe aurul de la Rosia Montana, stiti adevarul care este??? Vi-l spun eu: "sub zacamantul de aur exista unul si maiimportant, si anume cel ce contine metale ce se folosesc in industria EUROSPATIALA. bozgorii s-au plans la marile puteri interesate(sua)astfel: ne ajutati sa luam TRANSILVANIA de la fraieri, si noi va dam R.M." Excrementele, din fruntea tarii sunt PLATITI (special si in secret) de agenturi pentru a ne TRADA NATIUNEA. O ultima fraza: "dintre doua persoane, unul este corect si cinci turnatori".

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum puteti spune ca protestele la noi nu mai merg cand noi la toate protestele care le-am facut am iesit in strada pana in 50.000. nu asta e protest.Un protest prin care am putea reusi ceva e sa iasa in fiecare oras cate 100.000 oameni. (orasele mari). Voi ati vazut de 1 mai protestele din alte tari??Ei de 1 mai au iesit sa protesteze.NOI CE AM FACUT??? noi am mers la gratare si tineretu la mare sa se imbete si alte chestii.Nu va dati seama ca noi suntem cei vinovati in toata treaba asta.Ne comportam ca si cum nu s-ar intampla nimic. "ce pot sa fac eu" pun pariu ca asa ziceti toti.dar ganditi-va la Romania ca la o piramida.Noi suntem jos (muncitori-baza) ei sunt sus in varf (la putere).Daca "baza" incepe sa-si faca ceva crezi ca cei din "varf" ar mai avea stabilitate fara baza??Fara noi nu pot face nimic.asta trebuie sa va intre in minte.

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesant este ce ne pregateste Basescu acum si anume federalizarea Romaniei, prin modificarea constitutiei, astia merita cu totii sa moara.

    RăspundețiȘtergere
  11. are dreptate moderatul siteului, schimbarea e in noi hai sa incepem sa distribuim mai departe aceasta idee de actiune pasnica in mase prin promovarea site-ului.

    RăspundețiȘtergere
  12. daca toti vom pleca de la premiza ca nu se va rezolva nimic.. sigur nu vom fae nimic... hai sa ne incurajam unul pe celalalt si PE EI..

    RăspundețiȘtergere
  13. Putem face un fel de afis "virtual" care sa fie promovat mai departe pe alte site-uri pe facebook,etc.stabilim o data alegem un nume ceva de genul "protestul tacerii" sau orice alt nume.Poate va ganditi ca ce putem face noi astia putin de pe blog care ne dorim asta.raspunsul: MULTE.pentru ca inca nimeni nu a luat initiativa asta sa se iasa in strada.ganditi-va la noi astia putini de pe blog ca la un bulgare mic de zapada.ii dam drumu din varful dealului si pana jos mai aduna pe langa el alti fulgi de zapada si se face mult mai mare.asa si noi usor usor adunam si pe altii langa noi.Alegem de pe blog oameni care sa fie un fel de "sef" (nu-mi vine un cuvant mai bun in minte la ora asta) pe fiecare oras.Sau doua -trei persoane care sa raspandeasca afisul.sa trimita email-uri la presa din orasul respectiv sa ne facem cunoscuta initiativa.e destul un singur site (ziar,etc) sa publice initiativa si sa fie cunoscuta si asa mai departe.Ganditi-va un astfel de protest "tacut" ar aparea in toata presa din lume.pentru ca majoritatea cand protesteaza o fac violent.noi o vom face altfel si asa se va sti clar ca e ceva in neregula in tara asta.si trebuie sa reusim.Aici cuvantul esec nu isi are rostul.Citit articolul "revolutia islandeza" care ne arata o solutie destul de buna la ceea ce trebuie sa facem

    RăspundețiȘtergere
  14. Rebeliune pasnica! Rascoala pacifista! Revolutia mentalitatii! Protest spiritual! Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  15. interesanta idea dar organizarea grupurilor,ar putea fi perceputa ca o amenintare ,si foarte usor am fi transformati in ¨´teroristi¨ sau sar putea inventa orice alt motiv pt descurajare . plus noi romanii suntem prea tradatori(interesant dar si foarte ciudat).eu am fost plecat afara 5 ani si intotdeauna numai cu romani am avut probleme,indirect sau direct.nu vreau sa descurajez initiativa,kiar din contra sunt PRO.si trebuie o animita organizare insa nu foarte centralizata pt a oferi o tinta usoara.

    RăspundețiȘtergere
  16. Trebuie sa ne facem cunoscuta nemulturirea altfel ei cred ca noi acceptam , si tacit ei ne au vandut deja viitorul copiilor si nepotilor, trebuie si la sate prin voluntariat sa facem ceva altfel ne meritam soarta si ar fi bine sa tacem daca un ne gandim la ce lasam dupa moartea noastra!
    Tinerii de azi de ar pleca cu totii , cine ne ar mai plati fondul de platii/!?
    Si poate e o lectie ce o meritam!Sigur!

    RăspundețiȘtergere
  17. mai tineti minte sceneta lui Constantin Tanase care dupa fiecare strofa se termina cu:"..si cu asta ce-am facut?".Atentie este scrisa prin anii 20-30 si inca este de actualitate.Inrebai de ce nu iese lumea in strada?..mai bine ne intreba de ce avem doua politii distincte? una este privata si are aceleasi indatoriri ca si cealalta(vorbesc de pol. comunitara sau "maidaneza")

    RăspundețiȘtergere
  18. SUNTEM BLEGI !!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. O TARA DE COMENTATORI =))

    RăspundețiȘtergere
  20. asa ne trebuie daca ne-am omorat conducatorul in '89 ... acum tragem ponoasele. dar daca ar fi dupa mine nu mi-ar trebuii decat un AK-47 si cat mai multe incarcatoare pline si a-si merge peste porcii aia din Senat si le-as face gauri la costumele lor scumpe
    HUUUUUUUUUU !!!!
    CAT MAI TREBUIE SA TREACA SA-SI REVINA TZARA ASTA HOTILOR

    RăspundețiȘtergere
  21. Am 24 de ani. Am o firma care nu prea merge dar nu ma dau batut. E tara unde am crescut si sper sa creasca si copii mei. Nu ma las invins de HOTII asti sunt dispus sa merg pana la capat sa stiu ca vom avea un vitor. Multi pleaca dincolo ca s-au saturat, de ce? De ce nu stau si ei sa lupte pt. tara lor? E mai usor sa spui ca nu pot si sa plec. E VREMEA SA NE TREZIM. Sa facem ceva pentru TARA NOASTRA.

    RăspundețiȘtergere
  22. In Italia steagul tricolor este o mandrie,il vezi peste tot arborat si nu indrazneste nici cel mai libertin sa cracneasca .Invatati prima data sa fiti voi insiva romani ,iar ce aveti in cuget si simtire aceasta inaltatoare traire nu ezitati sa-i faceti partasi si pe cei din jurul vostru.
    Ai sa vezi in progresie algebrica in scurt timp ca vocea si puterea exemplului au sa dea roade .
    In fiicecare capat de tara exista oameni onesti,cu probitate morala indubitabila dar stau in espectativa ,nu au incredere,nu se implica ,convinge macar o persoana ca viitorul romaniei depinde si de El si are un sprijin in tine.
    PAREREA TA CONTEAZA ACUM PENTRU VIITOR.

    RăspundețiȘtergere
  23. jos base' jos boc' ole ole ole! cand facem protestul?:D:D:D cat mai repede cu atat mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  24. Diferenta se poate face...lipseste putin curaj si determinare...Eu personal m-as alatura orcarui grup care doreste sa faca diferenta, doar sa fie unu...daca exista un asa grup contactati-ma....ca ma alatur fara cea mai mica ezitare!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. au de partea lor...1.masmedia.2.trupele de ordine...de sa nu stricati voi democratia...3.multi sunt asa de lasi...cu cine sa las copilul si femeia,daca incepe?...4.casatoria este o institutie falsa care nu mai da drepturi individuale si nu te lasa sa mai gindesti spiritual si nici moral...5.controlul mintal asupra populatiei a inceput de mult...si ar fi multe de dezbatut...dar qui bono?singura rezolvare este mai multi hugo chavez si atunci i-am ras ca pe c-c-ti....

    RăspundețiȘtergere
  26. pacat ca romanii stau si indura pana la epuizare magariile acetor oameni care ai fura in fiecare zi si se cred stapani ai acestei tari...eu personal am plecat de mult din aceasta tara, dar oricand as reveni pentru a pune umarul la starpirea acestor viermi care nu aduc cinste tarii

    RăspundețiȘtergere
  27. sa nu uitam ca,noi i-am votat.suntem oare obligati sa-i suportam?de ce nu se face un referendum? la fel cum i-am votat punand o stampila,tot asa sa-i si excludem din viata noastra.noi alegeri si tot asa pana cand se vor gasi oameni capabili sa faca ceva ptr.tara asta.oricum toti banii ptr.campaniile electorale intr-un fel sau altul tot din buzunarele noastre sunt.oare suntem orbi,nu vedem grupurile de interese?sunt aceeasi oameni din politic,care sunt ba in opozitie,ba la putere si de fapt,toti au afaceri impreuna,pagubesc bugetul si se imbogatesc din afaceri cu STATUL.bani care de fapt sunt tot ai nostri.procese castigate de romani,despagubiri,retrocedari(si pe buna dreptate,insa din deciziile si proasta guvernare) samd.pai si platesc ei din banii personali?nuuuuu,tot din banii nostri, adica de la buget.in schimb averile lor cresc de la o zi la alta si bugetul statului scade.si de aici incepe:inflatia,somajul,economia,imprumuturile de la FMI,banca mondiala(conditionate),datorii si prin urmare "privatizarea"(adica vanzarea tarii bucata cu bucata)a frumoasei si bogatei noastre Romanii catre marile corporatii.deja deviez si ma indrept aiurea catre conspiratii si alte planuri privind Romania.propuneti o data ptr. a iesi in strada si haideti fratilor sa nu mai stam ascunsi unii in spatele altora si sa facem ceva.

    RăspundețiȘtergere
  28. si eu doresc acelasi lucru, sa constituim organizatii, sa impartim pliante, pasnic sa le aratam ca asa nu se mai poate! dar mai intai trebuie sa trezim CONSTIINTA ROMANIEI§ oameni nu au idee de ceea ce este in spatele tuturor acestor lucruri cu adevarat! dupa ce veti viziona asta veti avea PUTEREA de a OPRI PLANUL LOR! ei vor sa ne aduca la nivel de SCLAVI!!! este foarte serios

    http://www.youtube.com/watch?v=VxsKxc3sz-c&feature=related
    dezvaluiri cutremuratoare aaron russo partea1
    http://www.youtube.com/watch?v=zqtQZ1IPcbI&feature=related
    aaron russo partea2a
    http://www.youtube.co
    m/watch?v=RHmTkATb88c&feature=related partea 3a
    http://www.youtube.com/watch?v=n_bIIP7NhL8&feature=related
    4
    http://www.youtube.com/watch?v=lHeiAnuIN8I&feature=related
    5
    http://www.youtube.com/watch?v=_XmI6VhpcW0&feature=related
    6
    http://www.youtube.com/watch?v=HzBg7D3A8IY&feature=related
    7
    http://www.youtube.com/watch?v=Kqd9Xx6NXbg&feature=related
    aaron russo ultima parte
    http://theworld-we-live-in.blogspot.com/2011/03/confesiunile-unui-fost-asasin-economic.html
    http://www.youtube.com/watch?v=YEWGHhuTa7w Adevarul despre vaccinuri. Fostul ministru al Sanatatii din Finlanda rupe tacerea
    http://www.youtube.com/watch?v=e-k0U3gGaFU&feature=related
    Celebritatile Sunt Controlate Mental De "Illuminati" ► Pentru A Te Dezumaniza
    http://www.youtube.com/watch?v=4qPDpgKiCLU&feature=related
    Lady Gaga Regina Ochiului Diabolesc - Marioneta "Illuminati"
    http://www.youtube.com/watch?v=7EpuXaDG3js&feature=related
    REVOLUTIA ROMANA 1989 CACEALMA SIONISTA IV
    http://www.youtube.com/watch?v=75UW7Ldkeg0&feature=related
    Adevarul despre distrugerea economiei mondiale ( subtitrare in romana )

    RăspundețiȘtergere
  29. ha-ha... anonim spune... de fapt spune "nimic"!

    RăspundețiȘtergere
  30. Imi pare rau ca nu avem acces la arme cu glont. Se gaseau sigur destui amatori sa le puna o luneta si...poc cu boc..
    Dar populatia tarii este libera si are toate drepturile de care are nevoie nu-i asa?? Ce va trebuie voua arme??Sa impuscati gaborii cu ele?? Sa nu mai poata sa va bata cu pulanele doar din distractie?? Sa nu mai fiti nevoiti sa fugiti din calea scutierilor cand incercati sa intrati peste cei in Guvern???
    La urma urmei infractorii oricum isi procura orice arma pt ce vor sa faca dar omul cinstit nu are nicio sansa sa se apere la nevoie iar politia nu intervine nici daca te bate un derbedeu chiar in fata lor si asta am vazut cu totii cel putin odata..
    Chiar nu se gaseste un glont pt chioru si gasca lui? Se pare ca inca mai e loc si de mai rau pana sa se sparga buboiul.
    Eu ma pragatesc pt ce va urma si probabil voi unul din cei care o sa-i alerge prin parlamanent sa le dea capu jos..unul din multi care asteapta momentul unei imprejurari favorabile.

    RăspundețiȘtergere
  31. pt mircea:nu vb de italia ca e mai dezbinata ca niciodata si-si blesteama soarta ca au acceptat sa foloseasca euro,si vor sa separe statul:nordul(bogatii)de sud(saracii).abia de cand sunt aici realizez diferenta dintre noi(romanii)si 'europenii civilizati'.imi pare rau ca am plecat de acasa,dar nici aici nu vreau sa traiesc,pt ca nu pot deveni un puroi uman pt a ma integra printre ei sau a fi acceptat.imi doresc sa nu fi dat votul pt intrarea in CE.imi doresc ca ceea ce se discuta aici sa fie si pus in practica(fara violenta!!!!!).imi doresc o schimbare,dar una a mentalitatii,ca altfel nu facem nimic.cred ca pentru a schimba ceva in bine,in primul rand trebuie sa ne schimbam noi(umanitatea in general)in bine.niciodata nu e prea tarziu se spune...eu imi pun toate sperantele in tineri ca oricum numai noi mai putem face ceva...sau macar putem incerca!!eu o fac pentru fetita mea ca e mica si inocenta si nu as vrea sa creasca intr-o astfel de lume din cauza lasitatii mele de a face ceva...deci:la treaba oameni buni

    RăspundețiȘtergere
  32. eu va dau un sfat la toti...rugati-va parintii si rudele...Vindeti tot ce aveti la oras si plecati la tara..acuma cat mai merge piata...luati-va o bucatica de pamant, invatati agricultura..Daca nu o sa murim toti de foame..cat de mult ne-a dezbinat traditiile urbanizarea..cat de frumos traiau o data romanii nostri, in pace si liniste..

    RăspundețiȘtergere
  33. ar fi ceva ideal daca s-ar infiinta un partid ..as fi prima care s-ar inscrie...:D..

    RăspundețiȘtergere
  34. Adevarat graiesti prietene...frumos mai traiau romanii odata...fara stres,fara jugul banului,doar prin munca cinstita isi castigau mancarea din roadele pamantului...atunci parca lumea era mai buna,era mai mult respect si cel mai important era Frica de Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  35. Fratilor trebuie sa ne opunem raului cu credinta enorma si speranta in Dumnezeu , am gasit si un mesaj pentru romani in acest sens pe Youtube

    http://www.youtube.com/watch?v=YZWa05R7t_M

    RăspundețiȘtergere
  36. SCHIMBAREA VINE DIN INTERIORUL FIECARUIA.
    SA SCHIMBAM MODUL DE A GANDI, DE A NE COMPORTA, SA NE SCHIMBAM ATITUDINEA.

    NU AVEM NEVOIE DE PARTIDE,
    NU AVEM NEVOIE DE GUVERN,
    NU AVEM NEVOIE DE PRESEDINTE
    NU AVEM NEVOIE DE PROTESTE.

    RăspundețiȘtergere
  37. Cel dinaintea mea a zis totul dar as vrea si eu sa adaug pt cititorii rabdatori ceva.
    Am citit mai sus la comentarii aluzi la "sa luam capul..." sau "AK 47" oameni buni protestati intai in interiorul vostru suparativa si acuzati pe voi insiva si numai apoi exteriorizativa.
    Fara sa vreti sunteti violenti pt ca aceasta are multe forme pe care voi nu le a-ti invatat.
    Cunoasteti-va pe voi intai:- ce vreti de la viata; -ce misiune aveti voi aici; -ce inseamna fericirea. Nu vreau sa dau cu aroganta ultimul cuvant dar poate si alti se vor adapa din acest izvor... .
    Terminati cu organizarile si adunarile si pliantele si pana la urma cu minciunile pt ca va amagiti singuri. Nu cred ca sunt singurul care a incercat sa-si trezeasca familia si prietenii si a devenit "nebunul" cel ce studiaza "teoria conspiratiei" fara sa aiba succes. Succesul a fost minim pt ca intotdeauna este "dUMNEZEU"(nu este o greseala de tipar e cu intentie) care ii va ajuta cu a lui mana magica.
    Acum sa trecem la partea explicativa: statul este exact ca o corporatie/firma. Produsul pe care-l marketizeaza statul peste tot este moartea; daca cumva cineva a descoperit un criminal in serie mai nociv decat STATUL sa ma anunte si pe mine. Mijlocul de tranzactionare a acestei MORTI este banul/Dumnezeu. Ce face o firma cand consumatorii descopera calitatea inferioara a produsului sau alt produs mai ieftin sau mai sanatos? DA FALIMENT iubitii mei.
    Asa ca protesteaza cu intreaga ta responsabilitate desprinzandu-te de consumerismul asta infect aducator de stres si moarte prin greva fiscala. Adica trebuie sa devi autosuficient la mancare/cazare/curent bineinteles fara credite/datori/asigurari de viata si alte "pachete financiare".
    Ce inseamna ca esti sarac? ca nu ai jeepan la scara vilei; te inseli pt ca sarac esti cand traiesti o viata anosta obositoare fara iubire si fericire ci doar o reprezentatie continua pe scena vietii.(FERICITI CEI SARACI CU DUHUL)
    Oare cel care te asupreste/ tortureaza/ guverneaza/ fura/ bate/ inseala va mai putea sa faca ce face acum fara participarea ta personala activa prin munca pe care o depui in folosul lui si roadele muncii tale pe care el le culege. Cand o sa invatati ca cu cat sunteti mai lacomi cu atat va va fi mai rau; pt ca doar ve-ti avea mai multe posesiuni care sa vi se fure de unde si stres/boala; frustrari si angoase/ boala si violenta fata de apropiati.
    Revin la ce spunea cel din inaintea mea "SCHIMBAREA VINE DIN INTERIORUL FIECARUIA" felul in care percepi la rece situatia de ansamlu schimba totalmente rezultatul final.
    Si de final ca sa va dau mai multa speranta la cei ce chiar au prins mesajul: nu va mai chinuiti cu proteste si organizari doar refuzati sa mai jucati jocul propriei voastre inrobiri si o sa vedeti ca fara conditii prielnice buruiana se va uscasi va muri.
    Tudor Vecerzan

    RăspundețiȘtergere
  38. DA sunt de acord cu ultimii doi care au trimis un comentariu , dar ganditi -va ce greu va fi sa-i faci pe oameni sa nu se mai inchine la zeul ban, ca noi suntem oameni ca trebuie sa lucram pt noi si -n folosul nostru ,sa respectam viata si penoi insine sa respectam OMUL . Ca sa nu mai ai nevoie de stat ,politie ,tribunale si alte institutii care au fost inventate pt a ne inrobii ,trebuie sa facem o lume in care omul ,creatorul sa munceasca pt el si nu pt coorporatii , moguli ,guverne etc . Stim cu totii din pacate ce pregateste noua ordine mondiala si sa nu crede-ti ca doar romanilor ,nu interg Globul pamantesc va avea de suferitde peurma lor ,dar noi robii pamantului daca ne vom trezi impreuna vom fi o forta de nestavilit ,uitati-va la Islanda pe cale pasnica a dat jos un guvern ,a luat la intrebari FMI-ul a inchis marii bancheri care au excrocat tara si au declarat ca nu mai platesc nici o datorie catre FMI , au format o altfel de guvernare si mama Europa nu spune un cuvant despre toate astea .De ce credeti ?

    RăspundețiȘtergere
  39. propun, daca va fi posibil candva, ca toata populatia sa boicoteze alegerile pana cand cei care sunt in politica vor parasi politica si nici ei si nici rudele sau clientii lor nu vor mai face afaceri cu statul. ramanem cu acest guvern 1 an, 2 sau 3 in plus, pana ii vom deranja foarte tare. si toti cei propusi sa fie testati cu detectorul de minciuni ca sa vedem daca a avut un trecut cu probleme. nu cred ca sunt toti economistii antrenati f bnie ca si militarii a i sa pacaleasca detectorul de minciuni.

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu cred ca Romania e tot ce e mai frumos multi zic ca Romnania e urata si saraca , dar poate nu o fi ea asa de bogatat dar frumoasas e sigur nimieni nu stie cate minunatii sunt in acesta mica tara in care noi traim in care ne-am nascut asa ca nu putem scimba niciodata asta si ar trebui sa spunem cu mandrie ,,Imi place sa fiu Roman" imaginativa daca macar jumatate din Romani ar spune si ar face ceva in ajutorul tarii am avea cea mai frumoasa tara o tara nu conteaza neaparat de cum arata conteaza si populatia . De aceea trebuie sa fiim mult mai buni unii fata de altii si nu in ultimul rand fata de planeta.

    RăspundețiȘtergere